Post by tonoternusu on Feb 5, 2022 2:37:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar qızılı artırır ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Muq
Car Parking Multiplayer شبیهسازی vktd
Səhifə 6/285 - Hər şey video oyunlar və konsollar haqqında ➡️
Mən çox oynayırdım və onu sevirəm. Bununla belə, düzəltmək üçün bir neçə şey var: - PTC girişi bəzən heç bir səbəb olmadan sistemdən çıxır (bu, mənə çoxlu matçlara başa gəlir) - DƏHŞƏTLİ uyğunlaşma. Ciddi olaraq, biri solo oyunçular, digəri isə 5 nəfərlik komandalar üçün iki ayrı növbə həyata keçirmək nə qədər çətindir? - Hesabat sistemi zarafatdır. Trollar sadəcə baza ətrafında qaça bilər və beləliklə afk detektoru tərəfindən tutula bilməz. Bu oyun o qədər potensiala malikdir ki, hər şeyin boşaldığını görmək kədərlidir.
Bu, çox gözləmə vaxtını tələb edir. Sürətli döyüşdə 2 dəqiqədən çox, standart və rütbəli döyüşdə 1 dəqiqədən çox vaxt tələb olunur. Amma siz hesablama gözləmə müddətini tez bir zamanda 10 saniyə, standart və rütbəli döyüşdə 28 saniyə görürsünüz. Döyüş üçün çox gözləmək.
Pokémon UNITE Akční vkf
Oyun əladır, lakin son 2 ay ərzində əlaqə həqiqətən pis idi. Bəzi matçlar heç bir gecikmə olmadan, bəziləri isə bir saniyə gecikmə ilə oynanılmazdır. Uyğunlaşma da olduqca pisdir.
Oyun həyəcanlı və əyləncəlidir, lakin oyunçunun uyğunlaşması həqiqətən pisdir. Siz sıralama sistemində yuxarı qalxmalı və ya aşağı səviyyəli komanda yoldaşlarınız tərəfindən aşağı sürüklənməlisiniz (çox güman ki). Həmçinin, bəzən nəzarətlər cavab vermir və ya gecikir. Böyük potensiala malik bir oyunun belə israfı.
Pokémon UNITE የእንቅስቃሴ dkw
Oyun ümumi əyləncəlidir, bir çox problem var. Uyğunluq olduqca dəhşətlidir və oyun bəzən uduzduğunuz zaman sizi botlara qarşı oynamağa məcbur edir. Bu sizə demir və onları real oyunçular kimi girov qoymağa çalışır (düşünürəm ki, fikir sizə qalib gəlməyinizə imkan verməkdir ki, siz oynamağa davam edəsiniz, lakin bu, sadəcə olaraq vaxt itkisi kimi olur). Yamaq qeydləri qeyri-müəyyəndir və tərtibatçılar şəffaf deyil (gizli mexanika və bu kimi kölgəli şeylər). Yeni Pokemon üçün kifayət qədər qızıl əldə etmək də əbədi vaxt aparır.
Pokémon Unite Overview | Polygon
Oyun problemini sevirəm, uyğunlaşma çox uzun çəkir, xahiş edirəm onu düzəldin, amma yenə də ona 5 ulduz verərəm😁
Team up and take down the opposition in Pokémon's first 5-on-5 strategic team battle game! Join Trainers from around the world as they head for Aeos Island
Bu oyun rütbə oynayan zaman oyunun ortasında mənə pis siqnal verməkdə davam edir. Siqnal yalnız düşmən articuno öldürdükdən sonra geri gəlir. Siz həmçinin 3-5 qələbə seriyasından sonra xərçəng oyunçularında mənimlə tərəfdaşlıq edirsiniz.
Mən oyunu sevirəm, amma 1. Sabit hərəkət nəzarəti yoxdur 2. Biz oyunda söhbət edə bilmirik 3. Ümid edirik ki, məkana spam göndərə bilərik 4. Kamera həssaslığı tənzimləndikdə belə çox yavaşdır. Ümid edirəm ki, nxt yeniləməsində tərtibatçılar bunu fərq edəcək, ən yaxşı mobil oyun sabit hərəkət nəzarətinə malikdir, bunun üçün seçimlər olmalıdır, vurmaq, sabitləşdirmək və üzmək mütləqdir MATCHMAKING BÜTÜN BU GÜN BƏTƏ SİZ SOLO OYUNCULARI EYNİ RƏCƏLƏDƏ OYUNÇULARA UYĞUN OLMALIDIR VƏ CANLI TAMAŞA OLMALIDIR! HƏMİŞƏ 3 DƏQİQƏ GECİK İZLƏYİN
Pokemon oyunu deyil, onun MOBA versiyası...oyun olduqca layiqlidir, hər şey yaxşıdır, həqiqətən qazanmaq üçün pul ödəmir, lakin uyğunluq dəhşətlidir və çoxlu pis oyunçularla və müntəzəm hadisələrin olmaması ilə doludur.
Mən oyunu bəyənirəm, həqiqətən əyləncəlidir. Siz səviyyəni yüksəldə bilərsiniz. Amma and içirəm ki, bu, hər hansı bir oyunda gördüyüm ƏN PƏS UÇUŞA malikdir. Lütfən, bunu düzəldin, onlar sizi aşağı səviyyəli oyunçularla əməkdaşlıq edirlər və rəqiblər ekspert və ya veterandır. LÜTFEN BUNU DÜZƏT EDİN.
Скачать Pokemon UNITE 1.4.1.1 для Android
Mənim təcrübəmdə bu oyun heyrətamizdir! Onun sürətlə tempi var, onu yerə qoymaq demək olar ki, qeyri-mümkündür, mən özümü bir anda saatlarla oynayarkən tapacağam. Heç bir şey mükəmməl olmasa da, uyğunlaşma ilə bağlı problem var, əgər rütbələrdə yüksək olsam, tez-tez aşağı rütbəli oyunçularla qarşılaşıram və daha aşağı olanda digər komandada daha yüksək səviyyəli oyunçular alıram. Bu oyunun zəhmli olmasından başqa mənim yeganə problemim budur!
Bu oyun yaxşıdır, lakin bu oyunda ən pis uyğunlaşma var idi. Mənim dərəcəm veteran 4 və rəqib komandam yalnız usta rütbəli oyunçularla doludur. Xahiş edirəm bunu düzəldin 🙏🙏🙏
Mən ona 5 ulduz vermirəm, çünki oyunu açarkən çoxlu səhvlərə malikdir və ölümdən sonra soyutma çox olur, xahiş edirəm onu azaldın 🙏
Following last month's launch, the Android and iOS versions of Pokémon UNITE will be released in September, with pre-registrations now open.
Ünsiyyətdə hələ də çoxlu sayda AFK-nın AFK-lar üçün daha ağır cəzaya ehtiyacı var və yüksək səviyyəli matçlarda süni intellekt var, yəqin ki, oyunçuların oyundan çıxmasına səbəb olur və mən bilirəm ki, siz niyə bu oyunu uşaqla dost saxlamaq üçün mətn söhbəti etmək istəmirsiniz, çünki mən bilirəm ki, zibil söhbətləri olacaq. ancaq elə bir sistem qurmaq lazımdır ki, kimsə başqaları ilə danışsa, oyunçular həmin adamı xəbərdar edib cəza ala bilsinlər.
Bu oyun yaxşıdır, lakin bəzi problemlər var 1. AFK oyunçuları ilə edilən ən pis Matchmaking sistemlərindən biri botlardır mən 200+ xal toplayıram, sonra da oyunu uduzuram, zəhmət olmasa sisteminizi dəyişin 2. Hər zaman aeos qiymətli daşlarını əldə etməyin başqa yolunu tapın. ala bilmirik
əla oyun bəzi Pokemonlara wigglytuff Greninja və tsearna kimi bir nerd lazımdır, lakin bu oyundan başqa burada bəzi çimdiklər lazımdır, lakin indiyə qədər ondan həzz alır və bu barədə məzmun hazırlamaqdan həzz alır!
Qarşılaşma balanslı deyil və həqiqətən təsadüfi deyil. Komandamda hər dəfə çoxlu qidalandırıcı oyunçular var idi, o zaman ünsiyyətin olmaması böyük problemdir. Bu yaxşı oyundur, lakin oyunçular üçün pis təcrübə verir.
Mən bu oyunla əylənirəm! Döyüşlərə girməyin nə qədər asan olduğunu və döyüşlərin nə qədər sürətli olduğunu sevirəm! Bunu asanlıqla əlçatan etdiyiniz üçün təşəkkür edirik və gələcək yeniləmələr üçün çox həyəcanlıyam! Qarşılaşmanı balanslaşdırmaq lazımdır. Eyni rütbəli oyunçuları ən azı rütbə matçında uyğunlaşdırın (2021-ci ildə yenilənib: onlar uyğunluğu düzəltdiklərini söylədilər, lakin uyğunlaşmanın indi daha uzun sürməsi istisna olmaqla, heç nə dəyişməyib )
Bir tam ulduz reytinqinə belə layiq deyil. Çöpçatanlıq zibildir. Hər yeniləmə zibil qutusudur. İnternet bağlantım olmadıqda belə zəif olduğunu deyir. Rəylərə belə qulaq asmırlar. Mən oyuna qoşulduğum vaxtdan bu problemlər var və hələ də həll olunmayıb. Oyun yaxşılaşmadıqca, onu heç kimə tövsiyə etməyəcəyəm.
Yeniləmə çox tez-tez olur. Keçmiş yeniləmə hər dəfə döyüşə başlayanda oyunun çökməsinə səbəb oldu. Hər dəfə yeniləmə olanda oyun çökür və mən daha oynaya bilmirəm, zəhmət olmasa bunu tez bir zamanda düzəldin, çünki bu bir həftə davam etsə, darıxdırıcı olacaq
Mən bunu 5-ulduzlu oyunu qiymətləndirmək istərdim, lakin mən davamlı olaraq matçlardan yüklənirəm və "Hesab icazəsi" xətasına görə cəzalanıram. Problemi həll etmək üçün əlimdən gələni etdim, amma heç nə işləmir və cəzalandırılmağa davam edirəm. Artıq oyunu belə oynaya bilmirəm və bu, məndə oyunu silmək istəyi yaradır...
Oyunu və oyunu sevirəm, lakin onlar məni noobs ilə rütbəli oyunlarda birləşdirəndə məni əsəbiləşdirir! Onların oyuna trolları daxil etdikləri vaxt da var, bu trollar oyun boyu sadəcə AFK! Trolları qadağan etməkdə daha sərt olmalısınız! Aydındır ki, onlar sizin oyununuzu məhv edirlər və siz bu barədə heç nə etmirsiniz! Onların trol olduqları qənaətinə necə gəldim? Onların adları cəfəngiyatdır ebdodhfkfk YA irhrkdhf ucadan ağlamaq üçün işinizi edin! Tənbəlliyə görə bu oyunu uğursuz etməyin!
Pokemon UNITE is a new MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) which is changing the nature of Pokemon Battles. Engage in exciting 5v5 online
Sadəcə onu sevdim, lakin onun uyğunlaşma kimi problemləri var, bəzi internet xətaları,
Bir neçə şey əlavə etməyinizi istəyirəm. 1 pokemon ticarət zalı və əşya ticarət zalı əlavə edin. 2, qalib gəldiyiniz bir matçda 1 və ya 2 Aeos daşları verməlisiniz. 3 hər hansı bir vəhşi pokemonun sağlamlığını 90% zədələdiyiniz zaman və birdən həmin pokemonu başqa bir məğlubiyyətə uğratdığınız zaman və bu ədalətli deyil, lütfən qarşısını almaq üçün bir funksiya əlavə edin. Belə bir oyun yaratdığınız üçün və belə bir məsləhət üçün təşəkkür edirəm, zəhmət olmasa, MrIntellegen RRPP131 ID-də mənə 50 aeos qiymətli daş verin.
How To Effectively Use Decidueye in Pokémon Unite - Collider
Daha çox simvol və rejim əlavə edin tdm və bayrağı çəkin və zonaya nəzarət edin, məsələn, daha çox simvol əlavə edin, siyahının nə qədər kiçik olması zəhlətökəndir, lakin siz kosmetika əlavə edə bilərsiniz, problem yoxdur, heç kim daha çox pokemon seçmək istədiyimiz paltarla maraqlanmır.
Matchmaking indi bir az daha yaxşıdır, amma.. mən hər dəfə ya mağazaya, profilə, ya da hadisələrə/missiyaya basdığımda hələ də bəzi səhvlər olur... və komanda yoldaşları tapmaqda indi yavaş olur, niyə? Hələ də oyunu bəyənirəm😌👏👏
Pokémon UNITE Action ebu
Pokémon Unite is available on Switch, iOS, and Android. There has been no word on whether it will receive a PC port. How many Pokémon are in
Həqiqətən bu oyun çox maraqlıdır, mən pokemonu sevirəm, lakin oyunda müxtəlif pokemon növlərini nümayiş etdirməli və əfsanəvi pokemona daxil olmalı ....... bütün yeni pokemonlar üçün yeniləmə
How To Preregister For Pokemon Unite
Əvvəllər bu oyunu sevirdim, lakin son vaxtlar demək olar ki, oynanılmaz insanlar davamlı olaraq matçları tərk edirlər və AI dəhşətlidir, Hücumlar və Hərəkətlərdə nasazlıq bəzən hərəkəti əvvəlcədən hazırlamadan soyumağa davam edir, bəzən 2 zərər verir. 5 veteran oyunçuya qarşı 5 yeni oyunçu qoyurlar, solo növbə məyus edir, çünki sadəcə oyunu oynaya bilmirsən.demək olar ki, hər gün oynadığım bu oyunun artıq əyləncəli olmaması məni kədərləndirir. rəsmi olaraq mənim karen rantımla tamamlandı
Pokemon UNITE for iPhone/iPad Reviews - Metacritic
Bu, həqiqətən də yaxşı oyundur, lakin tankların/müdafiəçilərin zərərli nerflərə ehtiyacı var, çünki onlar hücumçularla eyni dps-ə malik olmaya bilər, lakin o, squishy pokemonları asanlıqla öldürmək üçün kifayət qədər yüksəkdir. Onlar hibrid olmadıqca bunu edə bilməzlər (xarakterlərinizi elə düzəldin ki, bu çox bezdiricidir. Həm də bu, nə qədər zibil olduğuna görə 2.1 reytinqə layiqdir)
Əla oyundur və hər yeniləmə ilə yaxşılaşır. Çox əyləncəli, mövsümi hadisələr olub və oynamaq üçün çoxlu xarakterlər var. Bəzi personajlar digərlərindən daha güclü görünür və bəzi rollar da yeni əlavələrdən istifadə edə bilər. Reytinqli matçlardan/"ədalətsiz" uyğunlaşmadan şikayət edən bu rəylərdəki bir çox insan başa düşməlidir ki, hər oyunda qalib gəlməyinizi gözləmək olmaz. Sadəcə daha yaxşı oynamağı və matçda müxtəlif vəziyyətlərə uyğunlaşmağı öyrənməlisən.
Ciddi kimi Bruh?! Döyüş zamanı oyunum bəzən çökür və bu baş verəndə mənə penalti verir! Bruh kimi bu oyunların günahıdır mənim telefonum tamamilə yaxşıdır! Telefonumun yaddaşında və yaddaşında hələ də çox yer var və yaxşı wifi var, oyun mənə cəza vermək əvəzinə bunu kompensasiya etməməlidir? Sadəcə lütfən bu səhvi düzəldin, hirsli ola bilsəm də, bu oyun yaxşıdır, sizə bunu verim
Pokémon UNITE Экшен sir
Pokémon UNITE to add an All-Rounder and Supporter in ...
Mən oyunda olan bütün personajları çox yüksək qiymətləndirirəm və 😎 hissəsi çoxlu personajlar var 😎 hərəkət dəstləri var və onlar 😎 eynilə verilişdə və 1-də olduğu kimi görünür. Oyunda yaxşı olub-olmadığını görmək üçün özün oyna. Bilirəm ki, bu, sadəcə real həyatda deyil, amma qrafikanın necə göründüyü kimi hələ də gözəldir və buna görə də oyununuzu çox bəyənirəm.
Pokémon's first strategic team battle game, Pokémon UNITE, is available now on Nintendo Switch!
Bu oyun gözəl və oynamaq üçün yaxşıdır, lakin tək oyun zarafatdır. Oyunun əsas mexanikasını və məqsədlərini bilmədən veteran və daha yuxarı səviyyələrə çatan bir çox oyunçu var. Hesabat sistemi də uğursuzdur. Yalnız afk olanlar cəzalandırılır. Bəs o sistemin mənası nədir? Bəli, bu bir pokemon oyunudur, amma hər şeyi bilmədən yüksək rütbələrə çatan insanlar varsa, bu dərəcələrin heç bir mənası yoxdur. Bircə o adamlara cəza verilsə.
Məqsəd səhvini düzəldin, nədənsə təsadüfi dunkingi ləğv edir və bu, mənim bəzi oyunlarımın bahasına başa gəlir.
Söhbət qutusu lazımdır. Mənim tez-tez yeni başlayanlar və ya bacarıqsız komanda yoldaşlarım olur və mən onlara nə etməli olduqlarını göstərmək istəyirəm, amma edə bilmirəm, çünki söhbət qutumuz yoxdur. Mikrofondan istifadə etmək istəmirəm, çünki bu, şəxsi məlumatlarımdan birini aşkar edəcək. Oynadığım hər oyunda heç vaxt şəxsi məlumatlarımdan istifadə etmirəm. Bizə söhbət qutusu lazımdır